کد مطلب:  9 تاریخ انتشار:  1400/6/9 11:20:36
نشست خبری با اصحاب رسانه بمناسبت هفته دولت
بمناسبت هفته دولت نشست خبری با اصحاب رسانه برگزار گردید

به گزارش روابط عمومی برق بهار در هفته دولت نشست خبری با اصحاب رسانه در مدیریت توزیع برق شهرستان بهار برگزار گردید . در این نشست مدیر توزیع برق شهرستان بهار مهندس مازیار بلالی مقدم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر و هفته دولت ، از اقدامات مدیریت توزیع برق بهار در یکسال گذشته گفته و به تشریح آن پرداخت

بلالی مقدم افزود گفت در هفته دولت تعداد 7 پروژه جمعا به مبلغ بر 8 میلیارد تومان افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت . احداث فیدر خروجی شهرک صنایع غذایی بهار ، توسعه فشار ضعیف شهری ، نصب دو دستگاه سکسیونر موتوردار ، احداث 1200 متر شبکه خودنگهدار جهت توسعه روستایی ، احداث فیدر شهرک صنعتی بهاران ... را از جمله اقدامات این مدیریت در سال 1400 برشمرده و گفت این 7 پروژه با اعتبارات استانی تامین اعتبار و هزینه شده است .

مدیر توزیع برق شهرستان افزود نظر به اینکه این شهرستان دارای 5 شهرک و ناحیه صنعتی می باشد و حدود 30 درصد از صنعت استان در این شهرستان فعال می باشد لذا با توجه به کثرت متقاضیان و به تبع آن رشد بار در منطقه این مدیریت در صدد تخصیص اعتبار و افزایش ظرفیت پستهای فوق توزیع و ظرفیت سازی فیدرهای آنها جهت تغذیه و تامین بار شهرکهای صنعتی است.

بلالی مقدم در ادامه به پروژه های در دست احداث پرداخت و گفت : بارگیری از پست جدید شهرک صنعتی غذایی بهار با احداث 4 فیدر 20 کیلوولت جهت تغذیه 5مگاوات فاز 1 و 5 مگاوات فاز 2 شهرک صنعتی سفالسازان،شهرک صنعتی بهاران به میزان 5 مگاوات،شهرک صنعتی غذایی بهار به میزان 5 مگاوات ،احداث شبکه هوایی فشار ضعیف متقاضیان شهری شهرستان به میزان 700 متر،اصلاح و بهینه سازی شبکه هوایی توزیع،اصلاح و ظرفیت سازی فیدر20 کیلوولت جهت تغذیه شرکت معدن صبانور،برداشت و ورود اطلاعات شبکه 11 روستا در نرم افزار gis،نیرورسانی تامین برق متقاضیان صنعتی ، کشاورزی و سایر،نصب کنتور متقاضیان انشعاب تکفاز و سه فاز و تعمیر و نگهداری شبکه توزیع برق شهرستان بهار از جمله پروژه هایی است که در دست احداث است .

بلالی مقدم عملکرد سالجاری را که با هزینه ای بالغ بر 15 میلیارد تومان بوده است بدینگونه تشریح کرد .  بهره برداری از پست سیار جدید شهرک صنعتی غذایی بهار    (فوق توزیع) ، احداث فیدر جدید تغذیه شهرک صنعتی غذایی بهار به میزان 5 مگاوات ، نیرورسانی تامین برق  62   متقاضی صنعتی و کشاورزی و.... ، احداث 400 متر شبکه هوایی فشارضعیف جهت تامین برق متقاضیان جدید شهری ، نصب و تجهیز 2 دستگاه سکسیونر گازی روی خطوط 20 کیلوولت ، نصب 370 دستگاه کنتور تکفاز و سه فاز متقاضیان شهری و روستایی و تبدیل 6350 متر شبکه  به 2 مداره فیدر شهرک صنعتی بهاران  جهت تامین برق شهرک صنعتی بهاران از پروژهایی بوده اند که در سالجاری انجام و مورد بهره بردرای قرار گرفته اند .