کد مطلب:  8 تاریخ انتشار:  1400/6/7 09:59:56
در هفته دولت شورای شهر مهاجران با مدیر توزیع برق بهار دیدار و گفتگو کردند
دیدار شورای شهر مهاجران با مدیر توزیع

به گزارش روابط عمومی برق بهار : در هفته دولت شورای شهر مهاجران با مدیر توزیع برق بهار دیدار و گفتگو کردند .

مهندس بلالی مدیر توزیع برق شهرستان بهار  در این دیدار ضمن تبریک به اعضای شورای اسلامی مهاجران اظهار امیدواری کرد در دوره ای که در شهر مهاجران مسئولیت دارند موفق بوده و از این امکان جهت هرچه بهتر و پویایی شهر مهاجران قدم بردارند.

وی گفت این مدیریت آمادگی دارد در بحث برق و جابجایی پایه های در مسیر راهها حداکثر کمک خود را کرده تا مشکل اینگونه حریم ها حل شود

مدیر توزیع برق بهار گفت:  انتظار داریم در بحث وصول مطالبات این مدیریت را یاری فرمایند زیرا شرکت خودگردان بوده و نیاز است از محل درآمد خود هزینه انجام دهد .

در ادامه اعضای شورای اسلامی خواستار رفع بعضی از قطعی های برق  در بحث مدیریت اضطراری برق بودند که مدیر توزیع برق بهار توضیحات لازم را ارائه و علت بعضی قطعی ها را روشن نمود و گفت قطعی برق و مدیریت اضطرار بار بحث فقط یک شهر یا استان نبوده و کل کشور درگیر آن است وی گفت یکی از مهمترین علت ها، نبود منابع آبی و عدم تولید برق از سدها و گرمای بیش از حد هوا بوده که باعث قطع برق در کشور شده است

در پایان از شورای محترم شهر خواستند بحث مدیریت مصرف برق را به هر نحوی که میتوانند به همشهری های خود توضیح داده و علت بعضی از خاموشی ها را نیز برای مردم روشن نمایند