کد مطلب:  6 تاریخ انتشار:  1400/5/11 10:22:09
برگزاری رزمایش مدیریت مصرف برق در راستای کاهش مصرف برق با همکاری بسیج ادارات
در راستای کاهش مصرف برق ، رزمایش سراسری پایش و رصد مدیریت مصرف با همکاری بسیج ادارات برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی برق بهار ، همزمان با سراسر کشور ساعت 11 شش مرداد ماه در راستای کاهش مصرف برق رزمایش رصد مدیریت مصرف برق ادارات، صنایع  و ...  با همکاری  بسیج ادارات در قالب طرح شهید عباس پور در شهرستان بهار برگزار شد.

مدیر توزیع برق شهرستان بهار در خصوص برگزاری این مانور گفت به منظور پایش مصارف کلیه بخش ها از جمله ادارات و صنایع این رزمایش برگزار شد. در این رزمایش اداراتی که مدیریت مصرف را رعایت نکرده قطع شده و تعدادی از ادارات نیز که دارای ژنراتور بودن در زمان پیکبار با قطع برق از ژنراتور استفاده کردند .

مازیار بلالی مقدم گفت : با توجه به روزهای گرم در پیش رو جهت کاستن زمان مدیریت اضطرار بار باید تمام تعرفه ها در کم کردن مصرف خود کوشا بوده و مدیریت مصرف مناسبی داشته باشند تا بتوانیم از این بحران عبور کنیم وی گفت اگر از ساعت 12 لغایت 18 مدیریت مصرف مناسبی داشته باشیم قطعا مدیریت اضطرار بار زمان کوتاه تری خواهد داشت وی اظهار امیدواری کرد مشترکان برق در این زمینه نهایت سعی خود را در مدیریت مصرف داشته و یاریگر خادمان خود در ارائه هر چه بهتر خدمات باشند