کد مطلب:  5 تاریخ انتشار:  1400/5/10 13:07:12
مدیر توزیع برق شهرستان بهار در دهه نورانی امامت و ولایت با امام جمعه شهر لالجین و مهاجران دیدار و گفتگو کرد .
دیدار با امام جمعه شهر لالجین به مناسبت ایام با سعادت دهه امامت و ولایت

مازیار بلالی مقدم مدیر توزیع برق شهرستان بهار در دهه نورانی امامت و ولایت  با امام جمعه شهر لالجین و مهاجران دیدار و گفتگو کرد .

بلالی مقدم ضمن تبریک این اعیاد سعید و دهه نورانی امامت و ولایت گفت افتخار ما پذیرفتن ولایت اهل بیت است و سرآغاز این پذیرش عید سعید غدیر است .

وی در ادامه دیدار در خصوص موضوعات مختلف از جمله مدیریت اضطراری بار و قطع برق  توضیحات مبسوطی ارائه داده و از ائمه جمعه هر دو شهر خواست در تبیین چرایی مدیریت اضطرار بار و علت قطع برق  در نمازهای جمعه روشن گری کرده و مردم را در به مدیریت مصرف بار تشویق نمایند .

بلالی مقدم گفت اکثر مشترکان برق متاسفانه در مصرف بهینه برق کوشا نبوده و در صورت ادامه همین روند قطع برق بوجود خواهد آمد.

وی بهترین راه برای جلوگیری از قطع برق را رعایت الگوی مصرف و عدم استفاده از لوازم پر مصرف در پیکبار دانست و گفت : اگر در ساعات 12 ال 18 عصر از وسایل خنک کننده در دور کم و از کولر گازی در 26 درجه استفاده شود و از اتو ، ماشین لباسشویی ، ظرفشویی ... در این ساعات استفاده نشود احتمال قطع برق بسیار پایین خواهد بود . مدیر توزیع برق بهار عنوان کرد مدیریت اضطرار برق از سوی دیسپاچینگ ملی برنامه ریزی شده و این امکان از ما صلب است که بتوانیم نقاطی را قطع یا وصل کنیم . طبق برنامه ریزی که شده در صورت کمبود بار طبق جدول های موجود که در اختیار مردم است مدیریت بار اعمال خواهد شد

بلالی مقدم در انتها ضمن تقدیر و تشکر از صعه صدر مردم و صبوری آنها گفت این زمان نهایت تا دو هفته آتی واهد شد و اشاالله از نیمه مرداد وضعیت بهتری را در شبکه خواهیم داشت .

انتهای پیام