کد مطلب:  3 تاریخ انتشار:  1400/4/5 13:50:11
در راستای کاهش و مدیریت مصرف برق واحدهای تجاری همزمان با سراسر کشور صورت گرفت؛
پایش مستمر مصرف برق واحدهای تجاری شهرستان بهار

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع برق شهرستان بهار،با توجه به بخشنامه های صادره از استانداری و شرکت توانیر مبنی بر لزوم کاهش و مدیریت مصرف انرژی واحدهای تجاری،مصرف برق اصناف،مغازه ها و فروشگاه ها،مورد پایش و رصد قرار گرفت.

مدیر توزیع برق بهار با اعلام این خبر افزود: از ابتدای خردادماه و با هدف رصد و پایش برق مصرفی واحدهای تجاری در پیک بار فصل گرما،کمیته ی نظارت بر مدیریت مصرف تشکیل و به صورت مستمر اقدام به اعزام اکیپ های بازرسی به مغازه ها،فروشگاه ها و اصناف گردید.

مازیار بلالی مقدم اظهار داشت: اعزام اکیپ های نظارتی به صورت پیوسته و در دو نوبت صبح و شب صورت گرفت و به اکیپ ها ابلاغ شد که در مراجعات اولیه، فقط به تذکر شفاهی صاحبان و مالکان واحدهای تجاری که به شیوه درست و صحیح برق را مصرف نمی کنند بسنده شود.

وی افزود: با مراجعه های مکرر اکیپ های نظارتی مشخص شد تعدادی از واحدهای تجاری به رغم تذکر چندباره نسبت به کاهش مصرف برق و تعدیل آن در ساعات پیک مصرف بار،همچنان از الگوی مناسبی جهت مصرف برق پیروی نمی کنند که به همین خاطر 64 مورد اخطار کتبی به این واحدها که همکاری های لازم را نداشتند،داده شد.

بلالی مقدم با تاکید بر لزوم پایبندی همه بر مصرف بهینه ی برق،اذعان داشت: چنانچه واحدهای تجاری فقط به میزان ده درصد از میزان مصرف برق خود با کم مصرف کردن لامپ ها،کاهش درجه سرمایشی یخچال ها و عدم استفاده از وسایل سرمایشی در ساعات اوج مصرف بار،بکاهند این امیدواری باقی می ماند که شاهد کاهش خاموشی های برق در اقصی نقاط شهرستان بهار باشیم.

مدیر توزیع برق بهار در پایان گفت: واحدهای تجاری این نکته را حتما به خاطر داشته باشند که شیوه محاسبه بهای برق مصرفی به صورت تصاعدی است و با کاهش مصرف برق به شکل پلکانی بهای برق مصرفی نیز کاهش چشمگیری خواهد داشت.