کد مطلب:  21 تاریخ انتشار:  1401/1/7 07:51:54
اخبار » آرشیو
پیام تبریک مدیر توزیع برق بهار به مناسبت سال نو

به گزارش روابط عمومی توزیع برق بهار، با فرارسیدن سال نو و آغاز قرن جدید هجری شمسی، مدیر توزیع برق بهار با انتشار متن تبریک، آغاز سال نو را به کارکنان توزیع برق بهار تبریک گفت.

در این متن آمده است:

با ظهور و بروز بهار فرح بخش، نوای امید از بام تا شام بر رواق دل‌ها طنین انداز است تا همپای عشق‌ها و امیدها و نویدها، دل‌ها را به نور ایمان برافروزیم و دست‌ها را با تحول و شکوفایی همراه سازیم، گام‌های استوار را در تحقق ایده‌ها و طرح‌های ماندگار برداریم و نگاه حیرت، تحیر و تحسین برانگیز جهانیان را در باور باروری و نوآوری‌هایمان بنگریم و در صفحات زرین تاریخ بنگاریم.

با استعانت از آفریدگار جهان و به انگیزه ی رستاخیز طبیعت، فرا رسیدن بهاران شکوهمند را که هنگامه ی تجلی مواهب الهی بر بستر طیبعت است به حضور مهر ظهور حضرت عالی تبریک گفته، از آستان حضرت احدیت مزید توفیقات برای خدمتی سرشار از شور و نشاط و مملو از توکل الهی در جهت رشد و شکوفایی ایران کهنسال، مسالت می‌نمایم و از خدمات و تلاش‌های بی‌وقفه شما، همکار گرامی در سال 1400 که سرمنشا موفقیت‌های روزافزون مجموعه توزیع برق شهرستان بهار گردید کمال تشکر و سپاس را دارم.

مازیار بلالی مقدم

مدیر توزیع برق بهار