کد مطلب:  2 تاریخ انتشار:  1400/4/5 11:20:24
اخبار » ستاد
روابط عمومی برق شهرستان بهار خبرداد
پایش مستمر مصرف برق ادارات شهرستان بهار
در راستای کاهش و مدیریت مصرف برق، پایش مستمر مصرف برق ادارات شهرستان بهار همزمان با سراسر کشور صورت گرفت؛

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع برق شهرستان بهار،با توجه به دستورالعمل های صادره از استانداری و شرکت توانیر مبنی بر لزوم کاهش و مدیریت مصرف انرژی ادارات و دستگاه های اجرائی،نهادها و سازمان های دولتی،مصرف برق ادارات مورد پایش و سیستم های سرمایشی در ساعات اوج مصرف خاموش می گردد.

مدیر توزیع برق بهار با اعلام این خبر افزود: از ابتدای خردادماه و با هدف رصد و پایش مستمر برق مصرفی ادارات در پیک بار فصل گرما،کمیته ی نظارت بر مدیریت مصرف تشکیل و به صورت مستمر اقدام به اعزام اکیپ های بازرسی به سازمان های دولتی گردید.

مازیار بلالی مقدم اظهار داشت: اعزام اکیپ های نظارتی به صورت همه روزه و در دو نوبت صبح و شب صورت گرفت و به اکیپ ها ابلاغ شد که در مراجعات اولیه، فقط به تذکر شفاهی به مدیران و کارکنان سازمان هایی که به شیوه درست و صحیح برق را مصرف نمی کنند بسنده شود.

وی افزود: با مراجعه های مکرر اکیپ های نظارتی مشخص شد تعدادی از سازمان های دولتی به رغم تذکر چندباره نسبت به کاهش مصرف برق و تعدیل آن در ساعات پیک مصرف برق،همچنان از الگوی مناسبی جهت مصرف برق پیروی نمی کنند که به همین خاطر 8 مورد اخطار کتبی از طریق فرمانداری به اداراتی که همکاری های لازم را نداشتند داده شد.

بلالی مقدم با تاکید بر لزوم پایبندی بر مصرف بهینه ی برق اذعان داشت: دستگاه های اجرایی که دیزل ژنراتور دارند می توانند نسبت به تامین برق خود در ساعات پیک بار اقدام نمایند تا از بخشودگی بهای برق مصرفی خود بهره مند شوند.

وی در ادامه گفت: این مدیریت جهت تامین برق مستمر مشترکین خانگی،کلیه روشنایی معابر و فضای سبز و پارک های شهرستان را تعدیل و نسبت به خاموشی آن در ساعات اوج بار اقدام کرده است.

مدیر توزیع برق بهار در پایان گفت: انتظار مجموعه توزیع برق نه تنها از سازمان های دولتی بلکه از عموم اشخاص حقیقی و حقوقی این است که با کاهش 50 درصدی مصرف برق در ساعات اوج مصرف،به حفظ و استمرار برق رسانی مستمر به تمامی مشترکین برق و جلوگیری از خاموشی های احتمالی کمک نمایند.