کد مطلب:  1 تاریخ انتشار:  1400/4/3 12:24:41
اخبار » آرشیو
مدیر توزیع برق شهرستان بهار خبر داد
کشف و جمع‌آوری 25 دستگاه استخراج رمز ارز در شهرستان بهار
مدیر توزیع برق شهرستان بهار از کشف و جمع‌آوری 25 دستگاه استخراج رمز ارز در شهرستان بهار خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مدیریت توزیع برق شهرستان بهار، مازیار بلالی‌مقدم اظهار داشت: در راستای پایش مصرف مشترکین و جمع‌آوری دستگاه‌های استخراج رمز ارز غیرمجاز از ابتدای سال جاری تاکنون 25 دستگاه ماینر به ارزش 7 میلیارد ریال در شهرستان بهار کشف و جمع‌آوری شد.

وی گفت: با وجود اخطار و هشدارهای مکرر مبنی بر عدم استفاده از هر گونه دستگاه استخراج کننده رمز ارز توسط مشترکان حقیقی و حقوقی، طبق گزارش‌های دریافتی مشخص شد تعدادی از مشترکین،در شهرستان بهار و لالجین و روستاهای تابعه،اقدام به راه‌اندازی دستگاه‌های استخراج رمز ارز کرده که بلافاصله اکیپ بازرسی به محل‌های مذکور مراجعه و نسبت به جمع‌آوری ماینرها اقدام شد.

مدیر توزیع برق شهرستان بهار با درخواست از مردم برای معرفی هرگونه فعالیت مشکوک در حوزه استخراج رمز ارزها به مدیریت توزیع برق بهار و یا نیروی انتظامی از عزم جدی و مستمر این مدیریت برای شناسایی و جمع‌آوری ماینرها در شهرستان بهار خبر داد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد با توجه به افزایش دما و مصرف برق در روزهای آتی فصل تابستان، با کاهش مصرف برق از سوی تمام مشترکان به ویژه مشترکان خانگی در ساعات اوج بار، شاهد کاهش میزان خاموشی برق در شهرستان بهار باشیم.

انتهای پیام/